DubbelZ

Maak kennis met het rapduo genaamd ‘DubbelZ’. De groep bestaat uit twee broertjes, Zaki en Zinedine Tuinfort. Ze zijn van Surinaams/Marokkaanse afkomst en komen uit Duitsland.

LONG STORY SHORT

Zaki is geboren op 16 juni 2008 in Leiden en een jaar later op 22 september 2009 wordt Zinedine geboren. Al vanaf dat ze kunnen lopen dansen deze jongens. Ze zijn vanaf hun 5e jaar op verschillende TV programma s te zien geweest ‘Das Super talent’ , ‘Got to Dance Kids Top 20’, Jeugdjournaal. Ook hebben ze met verschillende nationale en internationaal  danswedstrijden meegedaan.

Nadat Zaki in de musical ‘The Bodyguard’ heeft gespeeld ontdekte hij dat acteren en zingen toch ook heel leuk zijn. Daarmee heeft hij zijn broertje Zinedine ook aangestoken en sinds 2 jaar ontdekte de jongens dat ze zang en rap ook leuk vinden en sindsdien zijn ze allround artiesten. Ze hebben al 6 nummers uitgebracht en ze treden op verschillende festivals door het hele land op. (Kwaku, Tinafestival,Keti Koti). En op lokale dorps en stadsfeesten en kinderfeestjes.

HIGHLIGHTS

Verder heeft hij in zijn nog jonge carrière aardig wat hoogtepunten behaald. Zijn track “Show Me” heeft al meer dan 500.000 plays op Spotify. Ook heeft de single ‘B.T.S” meer dan 100.000 streams behaald. Dit is nog maar het begin en er komt nog veel meer aan. 

Op- of aanmerkingen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl