DÉFANO HOLWIJN

We zien Défano nu al een flinke tijd op onze schermen, want naast rappen doet hij ook aan acteren, heeft hij een eigen podcast: CONVO en hij maakte regelmatig YouTube filmpjes. Ook heeft hij een eigen talkshow op Instagram live waar hij in gesprek gaat met andere artiesten of bekende voetballers. Sinds 2019 is hij steeds vaker in de studio te vinden. Hij staat bekend om zijn punchlines. Maar vergis je niet. Hij is sinds 2009 al bezig met het maken van tracks.

Défano Holwijn

LONG STORY SHORT

In 2009 verscheen de track ‘AAN/UIT’ waarin hij op een nieuw level kon spelen met de Nederlandse taal. Fastforward naar 2012 waar hij met niemand minder dan Jonna Fraser, Dopebwoy en Esko de track ‘Murder’ maakte. In 2019 kondigde hij aan dat hij vader werd en maakte hierom de track ‘Babyfever’. Zijn lovesong fase gaat verder met de track ‘Love Soldier’. Ook in 2020 brengt hij veel tracks en zelfs een eerste album uit: ‘PUNCHLINE KING’.

HIGHLIGHTS

In 2017 komt hij met de track ‘Mans Not Hot, Mans Blazing!’ die een half miljoen views behaalt. Begin 2020 wordt hij uitgenodigd bij 101Barz waar hij de hele studio omverblaast. De video zit op 3.7 miljoen views. In datzelfde jaar maakt hij de track ‘Rozenstruik’ met Mocromaniac en Pierrii. Op zijn album dat ook in 2020 uit kwam staan tracks met onder andere Seffelinie, Kempi, Chivv, Latifah, Ismo en EraOp- of aanmerkingen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl