DÉ PANAMA

Maak kennis met Josué, beter bekend onder zijn artiestennaam Dé Panama. Voorheen was hij ook bekend als “JoJo” en is naast zijn solocarrière ook lid van de groepering “RSG”. 

LONG STORY SHORT

RSG gaat al een tijd terug en hebben onder andere tracks uitgebracht als “Let Me Know” ft. Broederliefde, “Go” en “Drukjes”. Zo heeft Dé Panama zeker al de nodige ervaring in de Nederlandse hiphop industrie en is hij zeker geen nieuwkomer.

Dé Panama heeft zijn naam te danken aan de stad “Paname”, dit is een ander woord voor de stad Parijs in Frankrijk. Joshué heeft hier veel familie wonen het is dan ook niet zo verrassend dat hij veel Franse invloeden in zijn muziek verwerkt. 

HIGHLIGHTS

Hij staat vooral bekend om zijn unieke sound binnen de groep. Het duurde ook niet lang voordat hij de interesse had gewekt bij de platenlabel Rotterdam Airlines. Dit resulteerde in een samenwerking als solo artiest bij het label. Inmiddels heeft Dé Panama zijn eerste single onder het label uitgebracht. Tevens heeft hij zijn debuut EP “ADBM Vol.1” ook al gedropt.
Momenteel is hij bezig met een collectief genaamd WonderKidsNL. Hier focust hij zich op jonge talenten en bied hij ze een groter podium. Verder begeleid hij ze met het maken van muziek en alles wat er bij komt kijken.


Met meer dan 45K vaste luisteraars op Spotify tonnen streams op YouTube mag hij niet ontbreken in de Raptop lijst. 

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl