Daniël Busser

Dit Vlaams multitalent schrijft sinds z’n 13e al z’n eigen tracks. Ares besefte hem jaren geleden al, met de track DNA (remix) als resultaat. Hij heeft daarnaast collabs gehad met o.a. Kevin en Snelle. Daniël Busser is een lyricist pur sang en heeft in 2020 bewezen dat hij niet bang is om buiten z’n eigen genre te experimenteren. 


LONG STORY SHORT

In 2017 signde Daniël bij Topnotch BE, maar is 2020 begonnen als independent artist. Tracks als ‘Paranoia’ en ‘Tu Veux Quoi’ zijn hard gegaan en toonden zijn veelzijdigheid als artiest. Met z’n laatste release ‘Niemand Anders’ (prod. By Donda Nisha) showt ie love naar de slachtoffers van sexting/sextortion en laat Daniël zien dat zijn impact verder reikt dan de muziekindustrie. 

HIGHLIGHTS

De track ‘Adrenaline’ (ft. Snelle) tikt momenteel bijna tegen het respectabele getal van 937k views aan op YouTube. In 2019 zette de toen 20-jarige Daniël de Lotto Arena (Antwerpen) volledig op z’n kop als voorprogramma van Lil Kleine én ownde hij Paradiso met z’n allereerste show met liveband The Hometown Collective. De geruchten gaan dat deze jonge baas nog andere moves binnen de entertainmentwereld gaat maken in 2021. Met dit allemaal in z’n bag houden we een scherp oogje op hem.Op- of aanmerkingen zijn altijd welkom! E-mail naar: i[email protected]