Daniël Busser

Dit Vlaams multitalent schrijft sinds z’n 13e al z’n eigen tracks. Ares besefte hem jaren geleden al, met de track DNA (remix) als resultaat. Hij heeft daarnaast collabs gehad met o.a. Kevin en Snelle. Daniël Busser is een lyricist pur sang en heeft in 2020 bewezen dat hij niet bang is om buiten z’n eigen genre te experimenteren. 


LONG STORY SHORT

In 2017 signde Daniël bij Topnotch BE, maar is 2020 begonnen als independent artist. Tracks als ‘Paranoia’ en ‘Tu Veux Quoi’ zijn hard gegaan en toonden zijn veelzijdigheid als artiest. Sinds begin 2022 is hij de allereerste artiest in de Benelux die muziek NFT’s aanbiedt waaraan streaming royalties gekoppeld zijn. Later dit jaar organiseert hij het allereerste NFT event in de Benelux.

Naast zijn muziekcarrière is de rapper maatschappelijk betrokken. Tijdens de coronacrisis richtte hij het platform Busserfam Community op, speciaal voor jongeren die behoefte hadden aan positiviteit, motivatie en verbondenheid. Tijdens de bijbehorende ‘Down to Earth met Danny’-sessies gaat Daniël één-op-één gesprekken aan met deze jongeren en motiveert hij hen om het beste uit henzelf en hun leven te halen.

HIGHLIGHTS

De track ‘Adrenaline’ (ft. Snelle) tikt momenteel bijna tegen het respectabele getal van 1 milli views aan op YouTube. In 2019 zette de toen 20-jarige Daniël de Lotto Arena (Antwerpen) volledig op z’n kop als voorprogramma van Lil Kleine én ownde hij Paradiso met z’n allereerste show met liveband The Hometown Collective. De geruchten gaan dat deze jonge baas nog andere moves binnen de entertainmentwereld gaat maken de komende periode. Web3 heeft Daniël Busser in ieder geval al on lock. Met dit allemaal in z’n bag houden we een scherp oogje op hem.Op- of aanmerkingen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl