CYCZ

Middelburg in the house! Cycz is één van de zeer weinige raptalenten uit Middelburg. Hij onderscheidt zich van anderen door de jeugd te wijzen op andere opties dan die de straten te bieden heeft. Hij heeft z’n diploma International Business & Languages in the pocket, dus de man weet waar hij over praat.


LONG STORY SHORT

Cycz maakte eerder muziek onder de naam Cyclo B. en in 2018 dropt ie z’n EP ‘Ruwe Diamant’. De EP wordt goed ontvangen en krijgt love van o.a. FunX en 101Barz. De rapper heeft daarnaast een collab gefixt met Alex Fenix voor de track ‘Straten’, die momenteel ruim 6k views heeft op YouTube. Coole fact: Cycz is ook te vinden op school – als docent die jongeren inspireert. Mad respect.

HIGHLIGHTS

Ongetwijfeld één van z’n sterkste highlights: z’n Zomersessie bij 101Barz. Het zat er allang aan te komen, want Rotjoch was way back al down met Cycz. Het resultaat is een lyrical kunstwerk, met hele sicke flows. Op 2 december dropt hij de EP ‘Kantelpunt’, dus begin deze man te beseffen.Op- of aanmerkingen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl