CHES

Maak kennis met Chesley Vreeken, artiestennaam Ches. Hij is een rapper afkomstig uit Amsterdam en heeft sinds 2018 een platencontract bij het label Le Fornia Records.

CHES

LONG STORY SHORT

De in 2001 geboren Chesley komt uit Amsterdam maar verhuisd op een jonge leeftijd samen met ouders naar Purmerend. Hij begint op zijn 13e met het maken van muziek en bespeelt zelf ook meerdere instrumenten. Zo speelt hij onder meer de piano, gitaar en ook drums. Hij heeft een grote liefde voor hiphop en begon niet veel later dus ook steeds meer te rappen. In 2018 brengt hij zijn eerste single uit genaamd ‘Hou Het Laag’ onder het label Le Fornia Records. Een jaar later dropt hij zijn debuut EP genaamd ‘On The Move’. Dit was een grote stap voor hem en ook heeft hij hier in zijn eigen stijl ontwikkeld.

HIGHLIGHTS

Een van de hoogtepunten van Ches is zijn eerste EP ‘On The Move’. Hierop staan zes tracks en samenwerkingen met Young B, Sanne Huisson en Dave. Zijn nummer ‘Glas’ is ook één van de hoogtepunten van Ches. De hele vibe rondom de track is iets wat veel mensen aantrekt en dat is voor Ches een belangrijk punt. We kunnen zeker veel nieuwe muziek verwachten van de snel groeiende rapper Ches. 

Op- of aanmerkingen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl