BRONKO

Maak kennis met Melton Cleofa, beter bekend onder zijn artiestennaam Bronko. Hij is momenteel 25 jaar oud en komt uit Curaçao. Bronko is een rapper die voornamelijk in het Papiaments rapt/zingt. Verder is hij hard bezig om zijn rap carrière van de grond te halen.

LONG STORY SHORT

Toen Melton 15 jaar oud was kwam hij voor het eerst in aanraking met muziek. Op school moest hij een project maken. Er waren drie onderwerpen waar hij uit kon kiezen, sport, koken of rap. De keuze was hier snel in gemaakt en hij kiest voor het onderwerp rappen. Na het project is Bronko niet mee verder gegaan. De reden hiervoor was dat hij op een jonge leeftijd bang was voor negatieve reacties op YouTube en andere social media kanalen. 

Uiteindelijk heeft hij het rappen op een zijspoor gezet en begint hij met werken in de vliegtuigindustrie. Waar hij cool cellen bouwt voor vliegtuigmotoren. Ondanks dat hij muziek op een zijspoor heeft gezet bleef het toch wel altijd aan hem knagen om er iets mee te doen. En na 7 jaar besluit Bronko toch nog de switch te maken naar muziek. Hij begint met schrijven en rappen en binnen maand heeft hij al z’n eerste single uitgebracht genaamd “Semper”. Kort daarna komt hij met “Dive Away” met in zijn achterhoofd dat er nog veel meer aan komt.

HIGHLIGHTS

Waar Bronko het meest trots op is zijn de mensen om hem heen en hoe zij hem supporten in hetgeen waar hij mee bezig is. Hij is er van overtuigd dat hij een naam gaat maken in de muziekindustrie en verder is hij benieuwd waar zijn muziek hem naar toe gaat leiden.

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl