BOUZZY

Bouzzy, wie door het dagelijks leven gaat als Imad Bouzerda, is geboren en getogen in Mechelen. Hij is nog jong maar heeft er al een carrière als profvoetballer in spé op zitten.

LONG STORY SHORT

Toen hij op zijn vijftiende het topsporter-bestaan vaarwel moest zeggen omdat zijn vader wegens zijn werk geen tijd had om hem naar de voetbalclub te brengen. Dit was het moment voor een carrièreswitch. 

Dat Bouzzy een multitalent is bewees hij direct toen hij iedereen in de studio omverblies met zijn allereerste freestyle. Liefde voor muziek had hij altijd al. Maar dat hij het ook echt kon werd dus al snel bewezen en bevestigd. Door de heren van Zwartwerk maakte hij kennis met de muziekwereld. Toen hij zag dat dit hiphopkwartet geboekt werd voor shows wist Bouzzy het gelijk: Dit wil ik ook. In een mum van tijd opereerde Bouzzy als heus artiest, zo brengt hij veel dagen door in de studio en ging zijn allereerste single ‘Joga Bonito’ viraal in België. 

Zijn muziek is super dansbaar, en dat is geen toeval: Bouzzy wilt mensen laten bewegen. De teksten in zijn nummers zijn een heldere afspiegeling van wat hem in zijn dagelijks bestaan het meeste bezighoudt: Vrouwen en liefde. Maar Bouzzy is zich er maar al te goed van bewust dat het leven niet altijd vanzelf gaat en je hard moet vechten voor wat je wilt bereiken, dit is ook goed terug te horen in zijn teksten.

HIGHLIGHTS

Uiteindelijk wilt Bouzzy jongeren bereiken met zijn muziek om hen te laten zien dat als je ergens hard voor je werkt, je het altijd kunt bereiken. Je bereikt je doelen misschien niet direct, maar als je doorzet bereik je ze zeker! Dit geldt nu ook voor Bouzzy zelf. Zo gebruikt hij de mooie vergelijking tussen Messi en Ronaldo: ‘Je hebt de ‘Messi’s’ en de ‘Ronaldo’s’, Messi is een geboren natuurtalent en Ronaldo heeft er hard voor geknokt. Ik ben een echte Ronaldo en zeker niet van plan op te geven tot ik bij de allerbeste hoor’.

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl