BOKOESAM

Samuel ‘Bokoesam’ Sekyere is een Nederlandse rapper afkomstig uit Amsterdam. Hij is de zoon van een Ghanese vader en een Nederlandse moeder. Hij staat onder contract bij hiphop platenlabel Top Notch.

LONG STORY SHORT

Op zeventienjarige leeftijd begint Sam met het maken van muziek. Drie jaar later in 2012 maakt hij met Gino Pietermaai, alias van Fresku, het lied ‘Doe de 360’. De videoclip werd gemaakt door Teemong en werd in het eerste halfjaar een miljoen keer bekeken op YouTube. In dat zelfde jaar won hij de State Award voor beste 101Barz sessie. Zijn debuut EP ‘Nog Nooit Meegemaakt’ komt uit in 2014. In 2018 brengt hij samen met Jacin Trill een gezamenlijk EP ‘Zo Vader Zo Zoon’ uit. Hij is niet meer weg te denken in de muziekwereld en heeft onder meer opgetreden tijdens Eurosonic Noorderslag, Bevrijdingsfestival, Appelsap en CrammerocK. Inmiddels ook goed voor miljoenen YouTube views en veel boekingen door heel Nederland.

HIGHLIGHTS

Zijn bijdrage op de single ‘Investeren In De Liefde’ levert hem ongeveer 20 miljoen streams en 20 miljoen YouTube views op. Met zijn singles ‘Blijf Varen’ en ‘Nikes’ staat hij nu ook op 10 miljoen Spotify streams. Zijn bijdrage  op de single ‘Vroom’ zet Famke Louise op de kaart, wat blijkt uit de 9 miljoen YouTube views. Zijn album ‘Nachtvlinder’ uit 2019 ging hard met tracks als ‘Mijn Schuld’ met zo’n 15 miljoen plays. Bokoesam is nog lang niet klaar, dus hou hem in de gaten!

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl