BASTAARD

Johannes van Doeselaar, beter bekend als Bastaard heeft daarnaast ook nog een alter ego genaamd ‘Doesh’. Hij is geboren in Zwijndrecht en groeide op in Dordrecht.


LONG STORY SHORT

Bastaard is een rapper uit die opgroeide in Dordrecht. Na een jeugd vol pesterijen en problemen begon hij al op jonge leeftijd met het schrijven van teksten om zijn gevoel te uiten. Door alle verschillende meningen die in de jaren hierop volgden werd hij steeds harder, en is er een alter ego ontstaan van Bastaard namelijk ’Doesh’ wat afgeleid is van ‘DoetZoRaar’ om te kunnen zijn wie hij graag zou willen zijn. De combinatie van zijn beide emoties maken dat hij niet bang is om de randjes op te zoeken, maar ook vanuit het diepste van zijn hart durft te spreken. Begin november getekend bij het ‘meest onbekende label van NL’ namelijk: The Wanted People. Wordt vervolgd..

HIGHLIGHTS

Bastaard heeft zijn nog korte carrière al wat hoogtepunten bereikt. Hij heeft zo een optreden gedaan in een volle 013 zaal en live opgetreden op 3FM waarin hij zijn single kon performen. Vooral het laatste is hem bijgebleven omdat hij de volgende dag door verschillende mensen werd aangesproken dat ze hem op de radio gehoord hadden.
Dit heeft ernaar geleid om een eigen ‘Klojo Starterspakket’ op te zetten. Benieuwd wat dat is? Check dan hier.Op- of aanmerkingen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl