ASHAFAR

Ashafar is een Nederlandse rapper met Marokkaanse roots. Hij is geboren op 26 januari 1999 en komt uit Naarden. 

LONG STORY SHORT

We leren Asha kennen tijdens een spitsessie in 2016 op het kanaal Zonamo Underground. Hier gooit hij razendsnelle barz over het leven op een pleintje in Naarden. Momenteel is Asha getekend bij het label Hella Cash, dit is het label van zijn mentor Josylvio.

Fastforward naar 2019 want in dit jaar maakt Ashafar echt naam maakt in Nederlandse muziekindustrie. Met megahits zoals ‘Panamera’, ‘Scherp’ met Kevin, ‘WayWay’ en ‘Ta Mere’ is Ashafar te missen in hitlijsten. Miljoenen streams en samenwerkingen met nationale sterren zoals Bizzey, Josylvio, Sevn Alias en 3Robi volgen. Internationale samenwerkingen volgen kort hierna. Zo werkt hij samen met de Spaanse rapper Morad op de track ‘Peligroso’ en met de Franse rapper Larry op de track ‘Medellin’. Nog steeds scoort hij hit na hit en groeit hij nog steeds keihard.

HIGHLIGHTS

Ashafar heeft in een korte tijd een ontzettend grote following gecreëerd op social media. Binnen no-time heeft hij tonnen volgers op Instagram en bijna al zijn tracks zitten in de miljoenen streams. Met meer dan 800.000 vaste luisteraar op Spotify en miljoenen streams op YouTube kan je niet meer om Ashafar heen. Verder wint hij in 2019  een Funx Music Award (Next Best Artist 2019). De andere genomineerde waren niet de mindere artiesten. Young EllensChip Charlez, Numidia en Sxteen waren de andere genomineerden. In 2020 springt hij op de track ‘Nooit Thuis’ met Boef dat inmiddels al 8 miljoen plays heeft behaald.

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl