ASHA

ASHA, is een Nederlandse rapper uit Rotterdam. Zijn doel is om het grote publiek te bereiken met zijn muziek.

LONG STORY SHORT

ASHA begon met muziek maken sinds 2015. De Rotterdamse rapper staat bekend als een van de meest gerespecteerde namen in het straatbeeld van Rotterdam. In 2022 kwam zijn eerste Mixtape “Painfull & Coldlife” uit, waarna hij “Op Cake” / “Heat” uitbracht. Door de jaren heen heeft hij zich ontwikkeld als opkomend rapper en gaat hij voor de uiterste top in Nederland.

HIGHLIGHTS

ASHA begon met muziek maken sinds 2015. Met zijn nummer “De Buurt”, uitgebracht door de rapper in 2018, begon ASHA naam te maken in de Nederlandse rapindustrie en later dat jaar verscheen hij voor het eerst in zijn carrière in een radioprogramma sessie met FunX Radio-platform en verschillende andere platforms, waaronder RaptopNL.

In augustus 2023 bracht hij zijn track “Sans Pitié” uit. De titel betekent in het Nederlandse “geen genade”. De track is gebaseerd van de Franse genre waarbij hij voornamelijk ze inspiratie vandaan haalt ASHA bracht eerder in de maanden terug Tracks zoals “HEAT, Op Cake & zijn eerste mixtape painful & coldlife uit die inmiddels al meer dan duizenden streams heeft bereikt.

Follow ASHA! Instagram: @asha.3192 Snapchat: @asha_3192 Youtube: ASHA MUSIC

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl