fbpx

Armoo

Robin Basak, beter bekend als Armoo, is een Nederlandstalige rapper en vlogger van Armeense afkomst. Voorheen bekend als Armoowasright maar sinds 2016 werkt hij aan zijn rap carrière onder de naam Armoo.

Armoo

Highlights

Armoo laat er geen gras over groeien. Zijn eerste single Louis Vuitton heeft inmiddels een platina status. Zijn tweede nummer Laden, in samenwerking met Justice Toch, bereikte een gouden status. Onlangs heeft hij zijn debuut EP Imago uitgebracht, die waarschijnlijk ook veel records gaat breken. Met bijna 1 miljoen volgers verspreid over allerlei social media kanalen is hij bijna niet meer weg te denken in de rapscene.

LONG STORY SHORT

Basak groeit op in zijn geboorteplaats Almere. Hij begint in 2015 met het maken van vlogs op YouTube en had in korte tijd ruim 500.000 volgers. Wie heeft ze nou niet gezien, de bekende prank video’s die hij destijds met zijn vriendengroep AWR Squad maakte. Er waren ontzettend veel positieve en negatieve reacties rondom de prank video’s en hij werd niet echt serieus genomen omdat het allemaal nep was. Gelukkig voor hem heeft hij al die negativiteit achter zich gelaten en focust hij zich tegenwoordig op positieve content en zijn muziek. Al snel begint hij hit singles uit de grond te stampen. Samen met Kwaaivines, Finest Sno, Afro Bros en Mokadrumz maakte hij Louis Vuitton.