ARGE

Arge. oftewel Vincent Klerkx is een Brabantse artiest met Nederlandse roots, die samenwerkt met artiesten producers uit de Nederlandstalige rapindustrie. Zijn muziek heeft een variërend geluid, maar laat zich kenmerken door een eigen kijk op de wereld. Soms met een vleugje humor, soms met een serieuze ondertoon. Verwacht een afwisseling van complexere rijmschema’s met melodieuze riedels en refreinen, met invloeden van rap, trap en popmuziek, en dat alles met een zachte G.

LONG STORY SHORT

Hij nam zijn eerste track op bij Fresku in de studio, nadat hij de publieksprijs won bij een rapcontest van Zieke Zuiden. Na met verschillende artiesten (Gil, Q’n, Oase, Lehcen, Wakeem) en producers (waaronder o.a. ATLouis, Ben Jur en Reyza) te hebben samengewerkt en op verschillende plekken in Nederland te hebben opgetreden en een nieuw geluid te hebben gevonden, is hij bezig aan een aantal projecten met producers die later het licht zullen zien.

HIGHLIGHTS

Arge. trad onder andere op tijdens Woo Hah, deed een studiosessie bij Diggy Dex, en verscheen op de Tillie In Quarantaine EP die tijdens de coronaperiode werd uitgebracht.

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl