ARES

Rens Ottema, beter bekend onder zijn rapnaam Ares. Hij is een Nederlandse rapper/producer, hij werkt ook onder de aliassen ArresicPark en Henry Orient.

LONG STORY SHORT

Rens is geboren en getogen in Oosterhout, Noord- Brabant. Zijn passie voor rap begint te groeien in zijn tienerjaren. Hij ziet een videoclip van de Opposites en hij is meteen verkocht. Hij koopt een computer en begint beats te maken en niet lang hierna begint hij samen met vrienden hierop te rappen. In 2012 dropt hij zijn eerste EP ‘Dichterbij’ en hierna doet hij mee met de talentenjacht van BNN The Next MC. Hij behaald de finale maar wint deze niet.

Een jaar later staat hij in de halve finale van de Grote Prijs van Nederland en komt hij meerdere malen op de radio. Begin 2013 brengt hij de single ‘Regenboog’ uit. Deze krijgt veel positieve reacties en hij released niet lang hierna zijn tweede EP ‘Zolang De Wereld Draait’. Sindsdien staat hij ook onder contract bij de hiphoplabel Top Notch van Kees de Koning. Ondertussen heeft Ares meerdere EP’s, mixtapes en albums op zijn naam staan en heeft hij opgetreden door heel Nederland.

HIGHLIGHTS

In 2014 en 2015 wint Rens twee awards. De 12 van 3voor12 Award en Oor’s Belofte. Ares is al jaren een veelbelovend talent. De views en plays laten dat ook wel blijken. Zijn single ‘Russian Spies’ heeft al meer dan 500K plays op Spotify. ‘Camera’s’ heeft al meer dan drie miljoen plays op Spotify. In 2020 brengt hij zijn album ‘Lotus’ uit, dat ook genomineerd is voor de 3voor12 award.  Houdt de man in de gaten want er komt nog veel meer aan.

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl