ANBU

ANBU is een collectief bestaande uit zes jonge jongens uit het zonnige zuiden: Jiri11MennoBoomin, Johnson, Ferrari Jackson, Chacha en DJ/videomaker Themlenny. Venlo, turn up! Nederland, turn up! Dit is ANBU Gang.

LONG STORY SHORT

De heren uit het zonnige zuiden hebben een gezamenlijk doel en dat is van elk optreden een enorme turn up te maken. Maar onderschat deze creatieve jongelingen niet. Ze produceren hun eigen muziek, maken hun eigen clips en maken zelfs hun eigen kleding. Ze zijn op een punt om serieus door te breken in mainstream Nederland en dat binnen een hele korte tijd. Na hun eerste mixtape ‘Nevlo’ en ‘Glocus Toekomst EP’ brengen ze in 2016 hun album ‘Het Zonnige Zuiden’. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor de boys uit het zuiden. Van regionale school- en buurtfeesten naar optredens op Solar Weekend en Mysteryland. In 2018 brengen ze hun tweede album ‘Anbu Gang, Vol. 1’ uit, opgevolgd door hun album uit 2020 ‘A Nation by US’.

HIGHLIGHTS

ANBU zit in het begin van hun carrière. Ondanks dat hebben ze al een aantal tracks die meer dan een miljoen streams/plays hebben op YouTube en Spotify. ‘Barkie Op Zak’ heeft in totaal meer dan zeven miljoen views/plays. De track ‘Hoi Aangenaam’, waar Bokoesam en Jacin Trill ook op te horen zijn, heeft al meer dan vier miljoen streams/plays. We gaan nog veel zien van deze boys, houdt ze in de gaten!

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl