AMERILDO

Amerildo is de CEO van BB Music Group, Big Boss Music & Head of A&R van AT Publishing. De bekroonde Surinaamse songwriter, consultant, creatief directeur en driemaal Buma-prijswinnaar, een levende en adembenemende black excellence-legende. Jarenlang heeft hij gewerkt met artiesten van het kaliber Dizzy Rascal, Eva Simons, Boaz van de Beatz, Ronnie Flex, Era Istrefi and many more. Na een achter de schermen een eigen versie van zijn idool P.Diddy te zijn geworden, is hij terug om te blijven en zijn plek weer in te nemen als een superster hiphopartiest.

LONG STORY SHORT

Amerildo is de echo die je op straat hoort, de stem voor degenen die hun hele leven worstelen en uit eindelijk toch het kapotte systeem overwinnen. De man die zelfs in de meest barre omstandigheden volhardt, de spiegel voor hen die ernaar verlangen om uit de goot te ontsnappen en greatness te bereiken. Hij weet waar de kelder is, dus volg zijn dakterras ervaring met een vleugje hood.

HIGHLIGHTS

Hij gelooft enorm in de wet van aantrekkingskracht want elke song die hij heeft geschreven of gefreestyled in een lawine van geweldige flows en rhymes hebben al zijn dromen realiteit ​​gemaakt. Een mindset als die van hem en skills van zo’n hoge kwaliteit, kunnen niks anders dan ook jou een gelovige maken. Oren wijd open voor de BIG BOSS

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl