ALCACER

Maak kennis met Alcacer, hij is een Belgische rapper woonachtig in Antwerpen. Hij groeide op in de stad Ninove en is sinds 2019 bezig met het maken van muziek.

LONG STORY SHORT

Alcacer is is een jongen die in zijn jongere jaren voetbal op hoog niveau speelde. Verder was hij ook een voorbeeldig student. Ging altijd netjes naar school en deed zijn huiswerk op tijd. Nadat hij stopte met voetballen volgde zijn school ook snel. Omdat dit zo snel achterelkaar gebeurde kwam hij in een soort van depressie terecht. Muziek is echt zijn redding geweest in deze tijd. Eenmaal in aanraking met muziek luisterde hij niets anders dan hiphop en rap. De link om zelf muziek te maken had hij zelf nog niet gelegd. Daar is in 2019 verandering ingekomen en gelukkig maar!

Alcacer heeft het gevoel dat hij nog veel te vertellen heeft. Hij merkt dat mensen hem hierin ook snappen en dit geeft hem extra motivatie om met meer nieuwe dingen naar buiten te komen. 

HIGHLIGHTS

Inmiddels heeft hij meer dan 10 tracks online staan en ook een aantal videoclips. Zijn track ‘Boze Ogen’  heeft al meer dan 24.000 plays op Spotify en zijn nieuwste track ‘Geen tijd’ uit juni 2020 gaat ook hard met 2.500 plays. En dit is nog maar het begin. We gaan nog veel horen/zien van Alcacer. Dus houdt de man in de gaten en don’t sleep on this!

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl