ADJE

Julmar Simons, voorheen Ado’nis nu beter bekend als Adje is een Nederlandse rapper van Curaçaose afkomst. Hij groeide op in de Bijlmer, een woonwijk in Amsterdam Zuidoost.

LONG STORY SHORT

Het moment wanneer hij Snoop Doggs DoggyPound hoort weet hij dat hij de hiphop in wilt. Hij begint in 2008 onder de naam Ado’nis en dropt tracks op het internet. Zijn eerste album ‘Who the fuck is Ado’nis?’ released hij ook in dat jaar. Samen met zijn halfbroers Hef en Crooks dropt hij de mixtape ‘Boyz in de hood vol.1’. Later verandert hij zijn artiestennaam naar Adjedonnie en uiteindelijk Adje. Ondertussen heeft hij al meer dan 10 albums, ‘Vossig’, ‘Streetknowledge’ en ‘Alles Groot’, en meerdere hitsingles op zijn naam staan. Tracks zoals ‘Hele Meneer’,  ‘Ik Ga Hard’, ‘Op die klit’ en ‘Coño’ wie kent ze nou niet. Met miljoenen streams en YouTube views is het niet te ontkennen dat Adje tussen de grootheden in de rapscene hoort.

HIGHLIGHTS

De mixtape ‘Boyz in de Hood vol.1’ die hij samen met Hef en Crooks maakt wint in 2009 een State Arward voor Beste Album. Hij heeft meer dan een miljoen luisteraars op Spotify. De track ‘Coño’ heeft op Spotify al meer dan 30 miljoen streams! Adje gaat hard en is niet te stoppen!

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl