ADF SAMSKI

Maak kennis met ADF Samski, echte naam Samir Plasschaert, hij is half Surinaams en Half Marokkaans. Hij is geboren en getogen in Rotterdam en begon in 2018 met het maken van muziek.

LONG STORY SHORT

ADF Samski breekt door in de muziekscene met zijn eerste track ‘No Hook’. De videoclip gaat direct na release viraal op social media. Kort hierna volgen ‘No Hook 2 & 3’ en dit blijkt ook weer een regelrechte succes te zijn. Het mooie hiervan is dat hij het in eigen beheer en zonder management heeft uitgebracht. Wat Samir uniek maakt in de muziekscene is dat hij een oude ziel heeft. Hij gebruikt veel 90’s  en 00’s hiphop invloeden in zijn muziek en het mooie hiervan is dat het nog fris en vernieuwend tegelijk klinkt. Samir laat met zijn ADF (Alleen De Fam) squad zien dat het niet alleen maar om drugs, wapens en b*tches hoeft te gaan maar dat je ook gewoon plezier kan hebben. In 2019 brengt hij ‘Tot We Vallen‘ uit met Ronnie Flex, die toevallig ook zijn halfbroer is.

HIGHLIGHTS

Met zijn eerste tracks (No Hook) pakt hij binnen no time miljoen streams. Verder heeft Samski binnen een korte tijd een grote following gecreëerd op social media en op Spotify. Dit is nog maar het begin van zijn weg naar de top. Zijn succesformule is de invloeden van oldskool hiphop die je terughoort in zijn tracks. In 2022 dropte Samski zijn tweede album genaamd ‘Cartier Music’. Op het keiharde project staan onder meer featurings met Kevin, Cor en Ronnie Flex. De Rotterdamse rapper eindigde dat jaar als 24e in de Raptop 100-lijst, dezelfde positie als in 2021.

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl