3ROBI

Veel ‘Rwina‘! Iemand die 100% niet mag ontbreken in de Raptop lijst is 3robi. De Amsterdamse (t)rapper is niet meer weg te denken uit de Nederlandse rapscene. De letterlijke vertaling van 3robi betekent in het Arabisch ‘iemand die op het platteland leeft’.

LONG STORY SHORT

De jonge muziekcarrière van 3robi heeft hij al aardig wat hits op zijn naam staan. Binnen een jaar kent bijna heel Nederland hem. Hij gaat als een speer en daarom kan niemand hem nu nog tegenhouden. Door features in mega hits in onder andere ‘Cartier’, ‘Rwina’, en ‘Een Beetje’ speelt hij zich in de kijker. Vervolgens in 2017 released hij onder Wilde Westen Records, waar hij ook getekend is, zijn eerste EP ‘Jonge Jongen Naar De Top’. Daardoor is hij sindsdien te zien op festivals zoals WOO HAH! en LatinVillage.

In 2018 sprong hij op de track ‘Dix millions de dollars‘ met Lacrim, een van de grootste jongens uit Frankrijk. 2019 was het jaar waarin hij verschillende tracks uitbracht die hits werden waaronder ‘Wazabi‘, ‘Fra333‘ en ‘Walou Crisis‘ met Dopebwoy en Mula B.

Inmiddels is hij uitgegroeid tot een selfmade artiest. Hij houdt zich dagelijks bezig met zijn snelgroeiende label Spow Business waar hij zelf muziek onder uitbrengt.

HIGHLIGHTS

Allereerst komt zijn debuutalbum ‘Jonge Jongen Naar De Top’ op nummer één binnen in de album Top 100. Ten tweede liegen de streams er ook niet om met bijna 300.000 luisteraars op Spotify. Bovendien hebben ‘Een Beetje’, ‘Owjee’ en ‘Rwina’ bij elkaar 15 miljoen streams op Spotify. Tot slot is er zijn legendarische 101Barz Zomersessie in 2017, die heeft bijna 5 miljoen views op YouTube. In 2020 brengt hij ‘Dinero‘ uit met Ashafar en scoort daar 2,5 miljoen views mee op YouTube. De cijfers spreken voor zich!

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl