1.8 C
Amsterdam
woensdag, december 6, 2023

ANTOON KONDIGT TOUR AAN EN WORDT VERRAST MET PLATINA AWARD

- Advertisement -
- Advertisement -

De successen blijven elkaar opvolgen voor Antoon. Gisteravond was de jonge artiest te gast bij Shownieuws om zijn tour aan te kondigen en daar werd hij door zijn mentor Big2 verrast met een Platina Award voor zijn track ‘Hyperventilatie’. De hit kwam begin dit jaar uit en is inmiddels méér dan 18 miljoen keer gestreamd, hiermee kwam zijn nieuwe verfrissende stijl onder de aandacht bij het grote publiek. Momenteel heeft Antoon maar liefst drie hits in de Spotify Top 50: ‘Hyperventilatie’, ‘Bootje’ met Paul Sinha en ‘Leuk’ met Big2. Een grote fan-schare en miljoenen maandelijkse streams leidden tot een overvolle festivalagenda. Totdat, ja, je weet wel… De Summer of Love slaan we dus even over, maar met een flinke dosis #knaldrang kan er met Antoon toch nog even lekker ‘nagezomerd’ worden bij de mooiste poppodia van Nederland.

Tour

Tickets voor Antoons tour zijn vanaf 16 september om 19:00 uur verkrijgbaar via Antoon.live. Op 21 oktober wordt er afgetrapt in Paradiso Amsterdam. Mocht je daar niet bij kunnen zijn dan komt Antoon wellicht nog bij je in de buurt:

21 oktober: Paradiso Amsterdam

28 oktober: Metropool Enschede

3 november: Doornroosje Nijmegen

11 november: Paard Den Haag

12 november: Gebr de Nobel Leiden

19 november: Simplon Groningen

25 november: Annabel Rotterdam

2 december: 013 Tilburg

3 december: De Helling Utrecht

Antoon

Al van jongs af aan was Antoon bezig met maar één doel: muzikant worden. De 19-jarige artiest komt uit de omgeving van Hoorn en begon al vroeg met het spelen van drum en klassieke piano. Op zijn vijftiende zwaaide hij af van het VWO om als allerjongste kandidaat ooit op de Herman Brood Academie te worden aangenomen. In het begin richtte Antoon zich voornamelijk op EDM-producties, maar langzaam kwamen er ook HipHop invloeden in zijn tracks en begon hij daarnaast zijn eigen teksten te schrijven. Deze stijlen combineerde hij met de Disco- en 80’s-invloeden die hij vanuit thuis heeft meegekregen en hieruit ontstond zijn eigen, unieke stijl, die zich wellicht het best laat omschrijven als Hip Pop. Antoon is een nieuwe generatie artiest die met zijn signing bij het label Dreamteam van Big2 klaar is voor het grote publiek. Dit hele proces is vastgelegd in de docu-serie ‘ANTOON – Was Getekend Twan’. Antoon’s eerste album ‘De Nacht is van ons’ stond in de Top 5 van de Album Top 100 en de ook de EP ‘Heilig Water’, die Antoon samen maakt met Big2, is al meer dan 10 miljoen keer gestreamd.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -