1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

ANTOON KONDIGT MET SINGLE ‘HALLO’ KOMST VAN EP AAN

- Advertisement -
- Advertisement -

In de afgelopen maanden heeft Antoon heel veel nieuwe muziek gemaakt en het is tijd dat de fans daar van kunnen genieten. ‘Hallo’ is de nieuwe solo-single van Antoon en op 4 maart zal deze opgevolgd worden door een EP met nog drie nieuwe Antoon tracks. ‘Hallo’ komt uit op het label Dreamteam en is vanaf vandaag op alle online platformen te streamen.

“Na de Platina #1 hit ‘Vluchtstrook‘, samen met Kris Kross Amsterdam en Sigourney K., was het tijd voor een solo-track” aldus Antoon. “Dit liedje gaat over liefde op het eerste gezicht… ik heb zo vaak dat een meisje ergens in de stad, voor een show of na een optreden gewoon ‘Hallo’ tegen me zegt en soms ben je dan gelijk ondersteboven toch? ‘Je had me bij Hallo’ is een gedachte die dan vaak door mijn hoofd schiet”.

Dat is ook het verhaal in de videoclip van ‘Hallo’. Regisseuse Luka Boerigter, die eerder voor Antoon de clips van de Platina hits ‘Hyperventilatie’ en ‘Leuk’ maakte, maar ook haar duidelijke cinematografische stijl liet zien in de clips voor zijn tracks ‘Voor Mij’, ‘Ogen Op De Troon’ en ‘Zo Ben Jij’, zal nu een videoclip maken die volledig gedraaid is op 35mm film. In de clip zien we Antoon die een meisje ontmoet op een ranch na een rit op zijn paard.

Antoon is inmiddels een gevestigde naam en werd eerder deze maand genomineerd voor een Edison Award. Zijn mega hits ‘Leuk’ met Big2 en ‘Bootje’ met Paul Sinha zijn miljoenen keren gestreamd en daarnaast had hij met zijn song Hyperventilatie’ één van de grootste Nederlandse TikTok trends van 2021. Al deze tracks stonden tegelijkertijd in de Spotify Top 50. Afgelopen najaar ging de 20-jarige artiest op uitverkochte tour door heel Nederland, deze zomer zal hij op alle grote festivals te zien zijn in Nederland en België, waaronder Kingsland, Paaspop, Pukkelpop, Sunrise en Pinkpop.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -