18.6 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

ANTOON DROPT ZIJN DEBUUTALBUM ‘DE NACHT IS VAN ONS’

- Advertisement -
- Advertisement -

Al van jongs af aan was Antoon bezig met maar één doel: muzikant worden. Deze bewuste keuze heeft ertoe geleid dat de jonge artiest, schrijver en producer vandaag zijn debuutalbum uitbrengt. Vandaag heeft hij zijn debuutalbum’De Nacht Is Van Ons’ uitgebracht.

‘De Nacht Is Van Ons’ geeft perfect weer wat de range van Antoons stijl is: van HipHop tot jaren ’80 Disco, van rammers voor op je huisfeest tot toffe tracks voor als je ’s nachts in de auto terug naar huis rijdt. De artiest werkte een jaar aan zijn album en koos de tien tracks uit die samen perfect zijn verhaal vertellen. Eerder verschenen al de tracks ‘Hyperventilatie‘ en ‘Voor Mij’, die gesupport werden door Radio 538 en Xite. Met de release van het album is Antoon hard op weg om zijn droom om door te breken waar te maken. ‘De Nacht Is Van Ons’ komt uit via Dreamteam Music, het label van Twan van Steenhoven (Big 2 / The Opposites).


DE NACHT IS VAN ONS

“Ik ben heel blij met mijn album en wil een shoutout doen naar alle mensen die er aan mee hebben gewerkt. En als iemand als Twan er dan in gelooft en het album wil uitbrengen… dan is dat wel een soort kroon op je werk. Maar nog belangrijker: ik hoop natuurlijk dat de luisteraars het album tof vinden!”

ANTOON

DE NACHT IS VAN ONS

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -