1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

ANTOON DROPT NIEUWE SINGLE ‘OLIVIA’

- Advertisement -
- Advertisement -

Antoon dropte vandaag zijn nieuwe single ‘Olivia’  en daarmee laat de artiest weer een hele nieuwe kant van zichzelf zien. Voor het nummer heeft hij een Trap-beat geproduceerd die door de onmiskenbare ‘Antoon sound’ de potentie heeft een breed publiek aan te spreken. ‘Olivia’ is de eerste single van een gelijknamige EP, die volgende week vrijdag zal verschijnen.

“Tijdens een studio sessie met Brahim Fouradi is deze plaat ontstaan. De akkoorden en tekst lagen er vrij snel; aansluitend heb ik ’s nachts de Trap-beat geproduceerd. We voelden toen allemaal dat dit dé single moest worden voor een nieuwe EP. Op die EP staan daarnaast nog twee Urban platen: één met Josylvio en één met Bilal. Alledrie de tracks zijn keihard!”, aldus Antoon.

Zowel Josylvio als Bilal komen om deze reden ook even voorbij in de videoclip van de single ‘Olivia’, die vanaf vandaag op YouTube te zien is. De clip is geproduceerd door 50MM en heeft een unieke vibe. 

‘Olivia’ is de perfecte opvolging op de Platina #1 hits ‘Hallo’ en Hotelschool’ en de met Goud gewaardeerde track ‘Tantoe Lekker’, die allemaal op de laatste EP ‘Hallo’ van Antoon stonden. Naar aanleiding van dit succes heeft Spotify Antoon uitgeroepen tot RADAR Artist.

Antoon is binnen korte tijd een gevestigde naam geworden en werd eerder dit jaar genomineerd voor een Edison Award. ‘Hallo’ stond vier weken op #1 in de Nederlandse Top 40 en de hits Vluchtstrook’ met Kris Kross Amsterdam en Sigourney K,  ‘Leuk’ met Big2 en ‘Bootje’ met Paul Sinha zijn tientallen miljoenen keren gestreamd. Daarnaast had hij met zijn song Hyperventilatie’ één van de grootste Nederlandse TikTok trends van 2021. Al deze tracks stonden tegelijkertijd in de Spotify Top 50. Afgelopen najaar ging de 20-jarige artiest op uitverkochte tour door heel Nederland, deze zomer zal hij op alle grote festivals te zien zijn in Nederland en België, waaronder Zwarte Cross, 7th Sunday en Mysteryland.

Check de clip hieronder:

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -