16 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

Antoon brengt na zijn nieuwe single de gelijknamige ‘Klop Klop’ EP uit

- Advertisement -
- Advertisement -

Antoon heeft een week na de release van zijn single ‘Klop Klop‘ de gelijknamige EP uitgebracht. Op de EP staan naast de hit ‘Klop Klop‘ nog vier andere tracks, waaronder een samenwerking met Dopebwoy op het nummer ‘Meteoriet’.

Al van jongs af aan was Antoon bezig met maar één doel: muzikant worden. De 20-jarige artiest komt uit de omgeving van Hoorn en begon al vroeg met het spelen van drum en klassieke piano. Op zijn vijftiende zwaaide hij af van het VWO om als allerjongste kandidaat ooit op de Herman Brood Academie te worden aangenomen. In het begin richtte Antoon zich voornamelijk op EDM-producties, maar langzaam kwamen er ook HipHop invloeden in zijn tracks en begon hij daarnaast zijn eigen teksten te schrijven. Deze stijlen combineerde hij met de Disco- en 80’s-invloeden die hij vanuit thuis heeft meegekregen en hieruit ontstond zijn eigen, unieke stijl, die zich wellicht het best laat omschrijven als Hip Pop.

Antoon laat op de EP ‘Klop Klop’, de opvolger van de populaire EP ‘Olivia’, diverse sounds horen. Van het popnummer ‘Bodyguard’ tot het op reggeaton geïnspireerde nummer ‘Meteoriet’ en met ‘Vallen Zonder Opstaan’ levert hij een echte kroeg anthem af voor z’n fans van het eerste uur: de studenten. “Uiteindelijk gaat het namelijk om met elkaar een feestje maken! Toffe beat en gaan! En dat is ook het concept voor de Ziggo Dome shows!” aldus Antoon die momenteel druk bezig is met de voorbereiding voor zijn Ziggo Dome shows die op 17 en 19 december plaatvinden.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -