16.8 C
Amsterdam
donderdag, juni 13, 2024

ANNOUNCEMENT: 3 DECEMBER DE GOLDEN LEMON AWARDS 2020!

- Advertisement -
- Advertisement -

Na de eerste succesvolle editie van de Golden Lemon Awards vorig jaar hadden wij enorm veel positieve feedback, vibes en kracht ontvangen om een veelbelovende tweede editie op te zetten. Zie hier de beelden van vorig jaar. 


Al vroeg in het jaar kwamen we erachter dat we deze plannen niet konden doorzetten zoals gepland. Zelfs toen de corona maatregelen tot max 100 personen toelieten in de horeca, besloten we om de award show toch door te zetten met 1,5 meter afstand. Inmiddels is ook dat niet mogelijk.

Echter heeft dit de artiesten niet tegengehouden om ons te laten genieten van hun nieuwe muziek. Daarom stopt dit ons ook niet om de Raptop 100 lijst en de award uitreikingen plaats te laten vinden. Zie hier de Raptop 100 lijst van vorig jaar.

Op donderdag 3 december zal #GLA20 digitaal plaatsvinden. Tussen 18:00 – 21:00 kun je de show volgen via de stream op www.raptop.nl met o.a. een masterclass, een panel, diverse optredens, de Raptop 100 lijst en uiteraard de uitreikingen. Zorg ervoor dat je dit niet mist! Binnenkort meer info.


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -