fbpx

ANGELO KING HELPT KINDEREN IN SURINAME

We kennen Angelo King natuurlijk allemaal van zijn tracks zoals, ‘Don Dadda’, ‘Girlfriend’ en ‘Pick Up The Phone’. Hij is een veteraan in de hiphopscene en draait al jaren lang mee. In een interview met Puna vertelt hij over wat hij elk jaar in Suriname doet om de kinderen te helpen die het wat minder hebben.

MIL ALTIJD HOOG

Hij is een echte goalgetter en mikt altijd voor het allerbeste. Onlangs tekende hij bij Sony en werkte hij samen met internationale wereldsterren zoals Waka Flocka en werd er vorig jaar geteased met een samenwerking met niemand minder dan Stefflon Don.

 

View this post on Instagram

Happy birthday Queen @stefflondon

A post shared by Angelo King (@iamangeloking) on

Bron: Instagram
VERGEET JE ROOTS NIET

Ondanks dat de geboren Rotterdam nu wereldwijd actief is vergeet hij zijn roots niet. Hij is elk jaar in Suriname te vinden en daar deelt hij cadeaus uit aan kinderen die net iets minder hebben.

10 JAAR BEZIG

In zijn tienerjaren zag hij dat hij het veel beter had dan veel kinderen in Suriname. Op dat moment besluit hij daar iets aan te doen. Het begint bij het langsgaan van tehuizen en daar de kinderen blij te maken met cadeautjes. Op zeventienjarige leeftijd (tien jaar geleden) kon hij rond de dertig kinderen blij maken. Inmiddels zijn dat er duizend.

ANGELO KING: “Ik vind het dope om te zien dat steeds meer artiesten initiatief tonen om anderen te helpen

Als het aan Angelo King ligt blijft het niet bij cadeautjes uitdelen. Hij heeft grootse plannen en vind het belangrijk om het steeds groter aan te pakken. Ooit wil hij een kindertehuis bouwen in Suriname en andere tehuizen blijven ondersteunen. Verder vindt hij het ook goed om te zien dat andere artiesten het initiatief tonen om andere te helpen.


Geen reactie's

Geef een reactie