1.6 C
Amsterdam
maandag, december 4, 2023

Amerildo de Krijger – Everyday Hustle

- Advertisement -
- Advertisement -

Everyday hustle is de soundtrack voor elke new age-krijger. De song die je niet wilt stoppen met draaien door dat het gedijt in energie & positiviteit.


Amerildo de Krijger is voor de oplettende hiphopliefhebber geen onbekende naam. Sinds jaar en dag beweegt de in Leiden wonend, hits schrijvend & award winnende Surinaamse alles kunner zich rondom talentvolle collectieven als de Lefensmannen/ADF (o.a. Ronnie Flex) en Nouveau Riche (o.a Mr Polska, Je Broer). Als vaste live-MC van o.a Def Rhymz en producer/DJ Boaz van de Beatz maakte hij korte metten met menig festivalterrein nationaal & internationaal. Als head of A&R van AT Publishing, Ceo van Big Boss Music maar vooral met zijn eigen record label Be Better Music Group B.V. wordt zijn on uit puntende hustle gedreven door de missie: Be the change and the voice standing up or all the misfits, minorities, out there!
Dit opbeurende nummer verspreidt een positieve boodschap in deze donkere tijden waarin we die het meest nodig hebben zoals: dat je nooit mag slapen op je dromen of omstandigheden je realiteit laten bepalen maar nooit stopt met het uitvoeren en behalen van je doelen! Amerildo’s drive en succesverhaal in de muziekindustrie hebben de weg geëffend voor de teksten van dit “Go Hard or Go home” volkslied.
Produced by GindaRoca en BraveCake

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -