16 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

ALKMAARSE RAPPER DJEZZ RELEASED NIEUWE TRACK ‘OMHOOG’

- Advertisement -
- Advertisement -

Djezz is op 14-jarige leeftijd begonnen met rappen en raakte vooral geïnspireerd door Amerikaanse invloeden zoals Lil Wayne, 2pac, Biggie Smalls en nog meer. Op deze jonge leeftijd had hij maar 1 doel, beter worden. De echte ambitie om het te maken als rapper kwam op een latere leeftijd. Op een gegeven moment begon hij z’n eigen stijl te vinden en begint hij meer echte nummers te maken in plaats van alleen verses opnemen.


Verder ging Djezz steeds meer samenwerken met producers uit de regio, 4rose & Kingleeyung. Ook heeft Djezz een verse op de track van 4rose ‘Sws mee’ uit 2018. Hiermee pakt hij duizenden streams en dit laat hem zien dat hij op de goede weg zit. 

DJEZZ

DJEZZ OMHOOG

Het is nu dus tijd dat de 25-jarige rapper Djezz uit Alkmaar zijn tweede single genaamd ‘Omhoog’ dropt. Zijn eerste track ‘Co-Sign’ dropte hij eerder dit jaar en hierop werkt hij samen met Fabian. In ‘Omhoog’ beschrijft hij de ups en downs die tot nu toe in zijn carrière heeft meegemaakt en hoe dat hem heeft gemaakt tot de artiest die hij vandaag de dag is. Beiden tracks zijn geproduceerd door 4orse.

Beluister ‘Omhoog’ hieronder en geef aan wat je ervan vindt in de comments.


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -