1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

ALI B NA BIJNA TWEE MAANDEN WEER ACTIEF OP INSTAGRAM

- Advertisement -
- Advertisement -

Ali B heeft voor het eerst in bijna twee maanden weer een foto van zichzelf op Instagram gezet. De rapper zit nog steeds in Dubai, zo blijkt uit zijn Instagram Stories.

Ali poseert met een grote lach op de Expo 2020 terwijl hij het vredesgebaar maakt met zijn vingers. Ook postte hij een korte video van de wereldtentoonstelling en een foto waarbij met een gebroken hart emoticon zijn gevoelens voor Oekraïne kenbaar maakt.

Eind januari liet Ali B voor het laatst iets van zich horen via Instagram. De rapper plaatste toen een verklaring waarin hij meldde dat hij gedurende het onderzoek naar de misstanden achter de schermen bij The voice of Holland al zijn activiteiten neerlegt.

Het onlineprogramma BOOS bracht half januari het nieuws over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice naar buiten. Voor zover bekend zijn tegen Ali B twee aangiftes gedaan, waarvan een naar verluidt door een oud-deelnemer. Een van de aangiftes is voor verkrachting, zo vertelde de aanklaagster aan programmamaker Tim Hofman.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -