16 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

ALI B EN ZIJN CHAUFFEUR OVERVALLEN

- Advertisement -
- Advertisement -

Ali B en zijn chauffeur is vanavond overvallen bij hem in de straat.
Ali Bouali (Zaanstad, 16 oktober 1981), beter bekend als Ali B, is woensdagavond overvallen in zijn straat.
De Marokkaans-Nederlandse rapper, cabaretier, stand-upcomedian, televisiepresentator en mede-eigenaar van het artiestenbureau SPEC., maakte dit bekend in een filmpje op Instagram. Ali is woonachtig in Almere en was op het moment van de misdaad samen met zijn chauffeur.

Het is niet duidelijk wat de overvallers buit hebben gemaakt.  De pers was er direct bij om hem te ondervragen. Echter kan hij er niets over kwijt in verband met politieonderzoek die nog aan de gang is. “Het gaat goed, we zijn gezond. Mensen wilden wat hebben, ik heb het gegeven”, zegt de rapper -en manager in het filmpje. De 40-jarige Voice-coach zegt dat hij en zijn gezin hierbij ongedeerd zijn gebleven. Hij gaat verder: Ik dacht: hoe eerder je het geeft, hoe eerder je er vanaf bent”.
De melding kwam rond 21.15 uur binnen bij de politie. Er zou sprake zijn van meerdere daders, die er na de overval in een auto vandoor gingen. De rapper hoopt dat de politie de daders snel pakt. “Maar belangrijker: ik en mijn gezin zijn gezond en ongedeerd.”

De afgelopen jaren werden meerdere bekende Nederlanders het slachtoffer van een woningoverval, onder wie Nikkie de Jager, René van der Gijp en Fred van Leer. Daarnaast werd Raptop-100 rapper Lil’ Kleine laatst beroofd van zijn horloge.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -