1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

ALBUM VAN IDALY IS EINDELIJK READY EN HEET ‘IDALY’

- Advertisement -
- Advertisement -

Idaly Faal heeft gisteren via Instagram bekend gemaakt dat zijn fans niet lang hoeven te wachten voor zijn nieuwe album.


Idaly in 2018


In de afgelopen tijd is Idaly druk bezig geweest. Afgelopen jaar scoorde hij meerdere hits. Denk hierbij aan ‘Wine Slow’(Remix) en ‘Lil Mama’ samen met Josylvio. Wine Slow heeft op YouTube 6,7 miljoen views en op Spotify meer dan 25 miljoen plays bijelkaar. Lil Mama heeft 3 miljoen YouTube views en meer dan 10 miljoen plays op Spotify. Samengevat; een heel mooi 2018 voor Idaly. Ook bracht hij meerdere EP’s uit. Het is nu dus eindelijk tijd voor zijn langverwachte debuutalbum.

Bron: YouTube

NEW WAVE


Vier jaar geleden was Idaly ook onderdeel van het New Wave collectief op Schiermonnikoog. Zijn bijdrage op het New Wave project was indrukwekkend. Voor heel veel artiesten die ook deel uitmaakt van het collectief was het het begin van hun carrière. Denk hierbij aan artiesten zoals Jonna Fraser, Ronnie Flex en Lil Kleine. Om er maar even een paar op te noemen.


IDALY ALBUM ON ITS WAY


Lang hoeven we gelukkig niet meer te wachten op nieuwe muziek van de Amsterdamse rapper/producer Idaly. Wie kan nog meer niet wachten totdat dit album uit komt? Laat het weten in de comments.


BELUISTER ‘IDALY’ HIERONDER


Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -