18.6 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

ALANO VERVROEGT DEBUUT MET SINGLE ‘QUARANTAINE’

- Advertisement -
- Advertisement -

Maak kennis met Alano, echte naam Alan Abdullah, uit Goes. Verder is Alano kapper van beroep en zit dus de afgelopen tijd, net zoals vele andere, thuis. Het leven in quarantaine maakt men zeer creatief. Dit blijkt maar weer met deze single, de track is binnen twee dagen bedacht en de videoclip is ook binnen dit tijdsbestek geschoten.

Alano Quarantaine

ALANO QUARANTAINE

Vandaag is de dag dat Alano zijn echte officiële debuut maakt als artiest. ‘Quarantaine’ is het eerste nummer wat wordt uitgebracht. In eerste instantie was het niet de bedoeling dat dit nummer uitgebracht zou worden. Alan maakte deze track puur voor zichzelf en zijn vrienden. Een lekkere voor op de bank en om nog eens met zijn vrienden te beluisteren. Hier kwam verandering in omdat een aantal mensen en zij raadde hem aan om het echt uit te brengen. Alan zocht direct contact op met producer Guillaume Lord. Voor de videoclip nam hij contact op met Allround Videos. De rest is history, zie Alano – Quarantaine hieronder.


EP RELEASE IN MEI 2020

Alano is echter wel al langer bezig met het maken van muziek. Hij heeft thuis een studio en genoeg tracks klaar liggen voor zijn aanstaande EP. Hij wacht met het uitbrengen van zijn nummers tot zijn verjaardag in mei. Op de EP komen in totaal 10 nummers en voor zijn EP heeft Alano samengewerkt met producers Guillaume Lord uit Vlissingen en Alvin uit Goes. 
- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -