16 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

ADE EN TOP NOTCH BUNDELEN KRACHTEN VOOR TOPCON 2023

- Advertisement -
- Advertisement -

Vandaag was het zover: TopCon 2023 op het Amsterdam Dance Event (ADE) opende zijn deuren en bracht een golf van inspiratie, kansen en creativiteit naar jonge talenten. Het evenement, een collab tussen ADE en Top Notch, bood jongeren een unieke kans om zich te ontwikkelen in de wereld van muziek, mode, sport en meer. Raptop was erbij! Hier is een blik op de eerste editie van TopCon.

Top Notch en Noah’s Ark presenteerden nieuwe en opkomende talenten, maar ook onze eigen Golden Lemon Talent Award-winnaar van 2022 – de maestro himself – sor. Bezoekers kregen de kans om te checken hoe sor’s multi Edison winning album Bae Doven tot stand is gekomen. sor werd bijgestaan door zijn manager Aijda Farag – die haar unieke perspectieven met het publiek deelde. Ook waren ADE Lab Pass houders lucky enough om de film ‘Bae Doven’ te checken tijdens TopCon.

Naast het celebraten van sor’s wins, bood TopCon inzicht in de werking van de muziekindustrie met een crash course muziek publishing en een diepgaand panel over het leven van A&R-managers in dit digitale tijdperk.

Creativiteit kende geen grenzen bij TopCon. Het publiek werd naast de film ‘Bae Doven’ ook getrakteerd op de film ‘Vlag’, gemaakt door Yousef Gnaoui (Sef). ‘Vlag’ was een oproep tot systeemverandering en bewustwording van de gevolgen van ongetemde groei.

Ook modefanaten konden hun hart ophalen met een panel van opkomende modemerken. Deze merken deelden hun inspirerende verhalen over ondernemen in een branche vol concurrentie en onthulden hun geheimen voor het doorbreken en vinden van een unieke stijl. Namen als Fat Crayon, Palet, Aiche en Lafam deelden hun visie en ervaringen in een snel veranderende industrie.

Voor de sportliefhebbers was er een panel met de opkomende ster in de bokswereld, Tariq ‘Cookie’ Osaro, die anderhalf jaar na zijn debuut in de kickbokscompetitie Glory indruk maakte en zich dit jaar voorbereidde op een titanenstrijd tegen Rico Verhoeven om de wereldtitel in het zwaargewicht.

De dag werd afgesloten met het spectaculaire ‘Het Grote Noah’s Ark Demo Beoordeel Spektakel’, waar Vincent Patty, ook bekend als Jiggy Djé, directeur van Top Notch en Noah’s Ark, samen met Head of A&R Brahim Fouradi ingezonden demo’s beoordeelde. Het publiek kon live meekijken terwijl de A&R-professionals hun mening en advies deelden. De demo die als beste werd beoordeeld, won een dag in de studio bij Noah’s Ark onder begeleiding van een A&R-manager.

TopCon was dit jaar uitverkocht, dus wees spits in 2024!

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -