16.9 C
Amsterdam
maandag, oktober 2, 2023

ACTIVE & REDSTAR RADI BRENGEN “RADI ‘O ACTIVE” !

- Advertisement -
- Advertisement -

Vrijdag 26 april om 20.00 uur brachten de rappers aCtive & Redstar Radi hun nieuwe nummer en video “radi ‘o aCtive” uit op YouTube en alle streamingdiensten.
DOOMED CITY OF DOELDe videoclip “radi ‘o aCtive” werd opgenomen in de Doomed City of Doel, een verlaten plek naast een nucleaire faciliteit in België.

Active

In de video dwalen beide artiesten door de straten van deze lege spookstad – op zoek naar artiesten die nog ‘echte’ rapmuziek maken.


radi ‘o aCtive


‘radi ‘o aCtive ‘ is geschreven door aCtive en Redstar Radi, tijdens Radi’s bezoek aan Nederland eerder dit jaar.

Momenteel werkt Redstar Radi aan nieuwe nummers met een andere Tunesische rapper: Klay, en heeft aCtive net de eerste twee singles van zijn EP ‘Zo Ben Ik Niet’ op Valentijnsdag en 4:20 uitgebracht.BACKGROUND INFO aCtiveaCtive (Joran van Sas – 1988) werd geboren op 18 maart 1988 in Rhenen. Hij groeide op in Veenendaal en ontwikkelde al op jonge leeftijd zijn liefde voor muziek.

Op het moment dat aCtive leerde lopen, zette hij ook zijn eerste stappen in de muziek.

In 2006 schreef hij zich in aan de Fontys de Rock Academie in Tilburg en later in 2009 zette hij zijn muziekopleiding voort aan de Herman Brood Academie.

aCtive’s HipHop zal altijd een afspiegeling zijn van wie hij is, de wereld om hem heen en een manier om mensen te vertellen het leven niet al te serieus te nemen.


EERSTE HIT VAN aCtive


In 2016 was het tijd om aan het licht te komen, in samenwerking met FC Utrecht bracht hij zijn eerste hit uit, “Feestje Vandaag”, een nummer over de bekerfinale tegen Feyenoord.


In 2017 bracht hij zijn eerste album ‘de grote arCana’ uit en afgelopen februari lanceerde hij zijn romantische feelgood-single ‘Zolang je bij me bent’, die deel uitmaakt van de EP ‘Zo ben ik niet’, met nummers die je niet zou verwachten van de rapper uit Veenendaal.

De artiest van RedRiot Productions werkt ook voortdurend samen met de Tunesische rapper Redstar Radi.
Ben jij ook bezig met muziek en rappen? Neem contact op met ons via Insta DM of stuur ons een mailtje en wie weet kom jij op onze website terecht!
Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -