1.1 C
Amsterdam
donderdag, november 30, 2023

AANSTORMEND SINGER-SONGWRITER TALENT CHANOU RELEASET VANDAAG DEBUUT SINGLE ‘MIND GAMES’.

- Advertisement -
- Advertisement -

Maak kennis met aanstormend singer-songwriter talent Chanou (ook wel gespeld als ‘Chvnou’). Met de track ‘Mind Games’ releaset Chanou op 28 oktober haar debuut single op alle platforms, als onderdeel van een tweeluik. Ze vertelt hierin over de twijfels die ze heeft bij de oprechtheid van een persoon met wie ze date. Ook zal de bijbehorende videoclip tegelijk met de release van haar single in première gaan op haar youtube kanaal.

Chanou is studente aan de Herman Brood Academie, een voedingsbodem die bekend staat voor het afleveren van Nederlands grootste artiesten.

Chanou staat bekend om het bedenken van catchy melodieën die ze zonder moeite uit haar mouw kan schudden. Ook weet ze deze gemakkelijk over te brengen met haar pakkende stemgeluid. Ze heeft een groot bereik en met haar mooie klankkleur brengt ze je terug naar het fijne en warme R&B-gevoel van vroeger.

‘Mind Games’ gaat over de dynamiek tussen twee personen die elkaar beter leren kennen bij het aangaan van een beginnende liefdesconnectie. Chanou is in het verleden vaker gekwetst en vraagt zich af of de ander te vertrouwen is en of de intenties van die persoon oprecht en puur zijn. Ze wil kunnen zien en voelen dat hij genoeg moeite voor haar doet voordat ze zich helemaal kan overgeven en zorgeloos verliefd kan worden. In de videoclip is Chanou letterlijk en figuurlijk onderdeel van het spel dat wordt gespeeld.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -