13.4 C
Amsterdam
zaterdag, juni 3, 2023

AANSTAANDE VRIJDAG DROPT SAAFF ZIJN NIEUWE VIDEOCLIP ‘SOIGYMEHMEH’ MET POKE!

- Advertisement -
- Advertisement -

Deze week is het weer tijd voor een kersverse release van niemand minder dan ons supertalent Saaff. Het afgelopen jaar verovert hij de Nederlandse muziekscene en het ziet er ook niet naar uit dat hij snel zal verdwijnen. Na zijn (inter)nationale succes met zijn track ‘Neckless’ die heel het land door ging, is het tijd om door te knallen met nieuwe muziek.

Voor deze banger bundelt hij de krachten met niemand minder dan prins Pokro, de nummer 39 van de Raptop 100 lijst van 2020! Saaf veroverde afgelopen jaar de Nederlandse muziekscene en het ziet er ook niet naar uit dat hij snel zal verdwijnen. Na zijn (inter)nationale succes met zijn track ‘Neckless’ die heel het land door ging, is het tijd om door te knallen met nieuwe muziek.

Ondertussen ligt er een bak muziek klaar en maakt Saaff zijn fans regelmatig warm met korte teasers en filmpjes. Een van de tracks sprong eruit, zijn fans en volgers smeken ondertussen al weken om dit nummer en nu is het dan eindelijk zo ver. ‘Soigymehmeh’ gaat op vrijdag verschijnen, Saaff en Poke zijn samen de studio ingedoken en het resultaat is precies wat je ervan verwacht. Het is een lekkere, vieze track die je constant op repeat wilt hebben deze zomer!

Deze track laat niets aan de verbeelding over, en daar hoort dan natuurlijk ook nog een bijpassende video bij die ook op vrijdag uit zal komen.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -