19.8 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

VIJF WEETJES OVER BIZZEY DIE JE NOG NIET WIST

- Advertisement -
- Advertisement -

Volgend week zaterdag is het zo ver, Bizzey geeft zijn eigen “feestje” in een uitverkochte AFAS Live en belooft er een spektakel van te maken. Hij heeft in 2018 maar liefst 4 nummer 1 hits achter zijn naam staan en begon dit jaar meteen goed met zijn track ‘Drup’. Genoeg redenen om een speciaal artikel te schrijven over de uit Amersfoort afkomstige rapper. Hierbij 5 weetjes over Bizzey!WEETJES OVER BIZZEY1.


Yellow Claw

Bizzey kreeg wereldwijd bekendheid doordat hij onderdeel was van de DJ-formatie Yellow Claw. Samen met Jimmy Taihuttu en Nils Rondhuis heeft Bizzey ruim 5 jaar lang de wereld rond getourd en heeft hij gestaan in prestigieuze venues zoals Madison Square Garden in New York en heeft hij ook opgetreden op een van de grootste festivals ter wereld genaamd Coachella. Bizzey verliet Yellow Claw in 2016 en besloot zich te richten op een solocarrière in Nederland.


2.


Ook voordat Bizzey succesvol werd met Yellow Claw, heeft hij al heel veel ervaring opgebouwd. Bizzey is MC geweest van ‘s-werelds grootste DJ’s Afrojack, Diplo, Hardwell en Don Diablo.

Hardwell & Bizzey

3.


Bizzey’s dropte zijn eerste soloalbum in 2018 en dit album heeft hij vernoemt naar zijn zoontje November.

Bizzey & November

4.


Bizzey is (samen met Jayjay Boske) het meesterbrein achter de enorm succesvolle Famke Louise. Hij was Famke d’r manager tot eind 2018. Famke Louise besloot hierna verder te gaan met een ander management, namelijk SPEC. waar o.a. Ali B, Ronnie Flex, Boef, Supergaande en Monica Geuze ook zijn aangesloten.

Bizzey & Famke

5.


Toen de rapper zijn huidige vrouw Renee Hemmes Roelandschap leerde kennen, heeft hij 20 euro van haar geleend van haar om te kunnen tanken en naar haar toe te gaan. Bizzey had dus niet altijd zoveel geld als nu. Dit waren de vijf weetjes over Leo.

WEETJES OVER BIZZEY
Bizzey & Renee
- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -