1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

5 WEETJES DIE JE NOG NIET WIST OVER BOEF

- Advertisement -
- Advertisement -

Zijn eigen docu ‘Gewoon Boef’ is net uit, hij domineert de charts al sinds 2015 en is vanwege zijn vlogs ook bekend bij het publiek van RTL late night. Kortom, om Boef kan je al lang niet meer heen. Denk jij dat je alles al weet over deze rapper? Challenge accepted. Hier komen 5 weetjes die jij nog niet wist over Boef. 


5 WEETJES OVER BOEF

Het is Gewoon Boef man..


#1 Texas boy


Nadat Boef op zijn vierde bij zijn oom in Eindhoven kwam te wonen, heeft hij ook nog twee jaar in Houston, Texas gewoond. Hij is dus verhuisd van Parijs naar Eindhoven en van Houston naar Alkmaar. Op jonge leeftijd heeft hij dus al heel wat van de wereld gezien. 

Bron: Instagram Boef

#2 Zijn eerste sessie


Via rapper Otie heeft Boef in 2015 zijn eerste sessie geklaart bij Zonamo Underground. Met deze sessie heeft hij zich meteen op de kaart gezet: hij haalde binnen korte tijd al een miljoen views op YouTube. 


#3 Niet te pakken


In 2016 deed de rapper mee aan het programma Jachtseizoen op YouTube, hij wist toen 2 uur uit handen te blijven van de heren van StukTV. In 2018 kreeg hij gelukkig een herkansing, waarbij hij niet gepakt is. Hij won uiteindelijk met 0,6 kilometer afstand. 


#4 Boef McDonald


In een interview met tijdschrift Quote sprak boef over zijn vermogen, investeringen en plannen voor de toekomst. Hij vertelde toen dat hij van plan was om een McDonalds te openen. Zo’n investering kost ongeveer €150.000-€200.000. Dat is niet niks, maar wie weet zet hij dit plan ooit nog door. 

Boef 5 weetjes
Bron: Instagram Boef

#5 Filmster in wording


Zijn eigen docu is je vast niet ontgaan. In de documentaire doet hij een boekje open over zijn verleden. Een indrukwekkend verhaal. Maar ook met deze docu breekt hij alle records. Nog nooit eerder is een documentaire zo vaak gestreamd op Videoland als die van Boef. Ach ja, gewoon Boef man, toch?

BOEF RIJKSTE RAPPER VAN NEDERLAND

Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -