24.8 C
Amsterdam
vrijdag, augustus 14, 2020

5 WEETJES DIE JE NOG NIET WIST OVER BOEF

- Advertisement -
- Advertisement -

Zijn eigen docu ‘Gewoon Boef’ is net uit, hij domineert de charts al sinds 2015 en is vanwege zijn vlogs ook bekend bij het publiek van RTL late night. Kortom, om Boef kan je al lang niet meer heen. Denk jij dat je alles al weet over deze rapper? Challenge accepted. Hier komen 5 weetjes die jij nog niet wist over Boef. 


5 WEETJES OVER BOEF

Het is Gewoon Boef man..


#1 Texas boy


Nadat Boef op zijn vierde bij zijn oom in Eindhoven kwam te wonen, heeft hij ook nog twee jaar in Houston, Texas gewoond. Hij is dus verhuisd van Parijs naar Eindhoven en van Houston naar Alkmaar. Op jonge leeftijd heeft hij dus al heel wat van de wereld gezien. 

Bron: Instagram Boef

#2 Zijn eerste sessie


Via rapper Otie heeft Boef in 2015 zijn eerste sessie geklaart bij Zonamo Underground. Met deze sessie heeft hij zich meteen op de kaart gezet: hij haalde binnen korte tijd al een miljoen views op YouTube. 


#3 Niet te pakken


In 2016 deed de rapper mee aan het programma Jachtseizoen op YouTube, hij wist toen 2 uur uit handen te blijven van de heren van StukTV. In 2018 kreeg hij gelukkig een herkansing, waarbij hij niet gepakt is. Hij won uiteindelijk met 0,6 kilometer afstand. 


#4 Boef McDonald


In een interview met tijdschrift Quote sprak boef over zijn vermogen, investeringen en plannen voor de toekomst. Hij vertelde toen dat hij van plan was om een McDonalds te openen. Zo’n investering kost ongeveer €150.000-€200.000. Dat is niet niks, maar wie weet zet hij dit plan ooit nog door. 

Boef 5 weetjes
Bron: Instagram Boef

#5 Filmster in wording


Zijn eigen docu is je vast niet ontgaan. In de documentaire doet hij een boekje open over zijn verleden. Een indrukwekkend verhaal. Maar ook met deze docu breekt hij alle records. Nog nooit eerder is een documentaire zo vaak gestreamd op Videoland als die van Boef. Ach ja, gewoon Boef man, toch?

BOEF RIJKSTE RAPPER VAN NEDERLAND

Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


- Advertisement -

Het laatste nieuws

NPO HAALT VIDEO’S OFFLINE NA STEEKPARTIJ SCHEVENINGEN

Vandaag heeft de NPO en omroep BNNVara twee video’s offline gehaald. Het gaat om de 101Barz sessies van 73 de Pijp en...
- Advertisement -

LOUIVOS LAAT EP ‘KWADE GEESTEN’ LOS + VIDEOCLIP

Vandaag heeft Jessmaine Nuengi, beter bekend onder zijn artiestennaam LouiVos, zijn langverwachte EP genaamd ‘Kwade Geesten’ gedropt. Zijn vorige plaat ‘Exotische Wapens’...

RUSSO EN BRYAN MG RELEASEN ZOMERSE LOVE TRACK ‘VAN MIJ AF’

Vandaag heeft Russo samen met Bryan MG de track ‘Van Mij Af’ uitgebracht. De track is een zomerse love track met een...

DJAHBOY IS TERECHT! EN DROPT NIEUWE TRACK ‘FERRARI’

De afgelopen dagen zagen we filmpjes waarin diverse artiesten een video oproep deden met de vraag ‘Waar Is Djahboy?’. Artiesten zoals Ali...

Related news

VIJF TOONAANGEVENDE MANAGERS IN DE RAP INDUSTRIE

We kennen natuurlijk allemaal de gezichten van onze favoriete artiesten. Maar wie is het gezicht achter hen?...

BOEF VERBREEKT SPOTIFY RECORD MET 5 MILJOEN STREAMS!

Gisteren heeft de huidige nummer 3 van de Raptop 100 lijst Boef een bom gedropt. Zijn nieuwste...

THROWBACK TIME: KEN JIJ DEZE TRACKS NOG?

Even terug naar vroeger. De tijd van Kraantje Pappie, The Opposites, Yellow Claw, Ali B, Yes-R, The Partysquad (zo kunnen we nog...

7 DINGEN DIE JE NOG NIET WIST OVER JOSYLVIO

Al sinds 2015 hebben we te maken met het gevaar dat Josylvio heet. Zijn eerste album in...
- Advertisement -