20.8 C
Amsterdam
zaterdag, juni 3, 2023

3SON KOMT MET EERSTE SOLO TUNE “KANSEN

- Advertisement -
- Advertisement -

 “Soms moet je gewoon je kansen pakken en kappen met zielig doen” – 3SON

3SON, Syb(22) uit Giesbeek is een artiest/ondernemer uit Oost-NL. Hij is de laatste tijd bezig met het releasen van zijn muziek. Zijn eerste release ‘Zweven’ van 3SON en Rwzero2six kwam in februari uit en heeft binnen vijf weken 11k streams behaald. Na die tune werd het tijd om met wat nieuws te komen. Zijn eerste solo tune ‘Kansen’ symboliseert een intern gesprek, die 3SON met zichzelf voerde toen die in een donkere periode van zijn leven zat.
Linkje naar de vorige tune Zweven – 3SON ft. Rwzero2Six:

3SON vertelt ons: “ Eigenlijk is Kansen een interne dialoog die ik met mijzelf voerde toen ik in een dal zat en ik niet tevreden was met waar ik stond, wat ik aan het doen was en wie ik was geworden. Ik heb veel nagedacht over waarom ik ontevreden was. Het kwam erop neer dat ik eigenlijk een compleet ander persoon geworden was en ik vooral dingen deed waar ik niet achter stond, ik moest kappen met zielig doen en gewoon de knop omzetten.”

De reden dat 3SON de tune “Kansen” heeft gecreëerd is als volgt : “Doordat ik mijzelf zo hard toesprak en besloot eerlijk te zijn over hoe ontevreden ik was, werd ik bewust van het feit dat ik mijn leven om moest gooien en moest gaan voor mijn dromen.” 3SON hoopt steun te bieden aan zijn luisteraars met de message dat alles mogelijk is zolang je maar eerlijk blijft naar jezelf en je keihard blijft knokken elke dag om jezelf te ontwikkelen tot de persoon die jij wilt zijn en daadwerkelijk bent.

“Kansen” van 3SON is vanaf 17 april te streamen op Spotify.:

Ook staat de videoclip online op het Youtube kanaal @3SONMUSIC:

De clip is geschoten in samenwerking met Nederhop, een hiphop platform uit Oost-Nederland.

Volg gelijk @3SONMUSIC op Instagram en Youtube om op de hoogte te blijven van nieuwe releases!

Insta: instagram.com/3sonmusic

Spotify:

Youtube:

Wat vind jij van de tune “Kansen”? 

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -