1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

3SON DROPT NIEUWE SOUND SAMEN MET RWZERO2SIX

- Advertisement -
- Advertisement -

Hiphop in het oosten gaat de komende maanden opkomen! Met de nieuwe tune “Zweven” laten 3SON en Rwzero2six zien aan Nederland dat Hiphop in het Oosten iets nieuws gaat brengen. De gedachten achter de tune is het symboliseren van het dagelijkse leven van vele jongeren die bezig zijn met het timmeren aan de weg en willen bouwen aan hun eigen toekomst. Momenteel zijn er meerdere groeperingen in het oosten die opkomen en bezig zijn met bouwen van een nieuw stuk hiphopcultuur. Zweven is uitgekomen op 17 Februari 2022.

“Zweven is vanaf 18 februari te streamen op Spotify. Ook staat er een hele vette, creatieve clip online op Youtube.

3SON

3SON maakt al 5 jaar lang in stilte muziek. Hij is zelf al jaren bezig met ondernemen en heeft nooit goed kunnen functioneren op school. Rap was de uitlaatklep waardoor hij een stuk rustiger werd en langzaam minder problemen veroorzaakte. Na jaren lang in stilte werken besloot 3SON de tune Zweven te gebruiken voor zijn debuut zoals hij zelf zei “Deze tune speelt echt in op de jongeren die zoeken naar wat ze moeten in het leven, ik heb het gevoel dat ik rust biedt aan de luisteraars die momenteel nog niet weten wat zij moeten en de struggle hiervan ervaren.” Wij zijn meer dan benieuwd wat 3SON de komende maanden gaat releasen. Als het aan 3SON ligt gaan er de komende 2 jaar veel artiesten uit Oost-Nederland opkomen.

RWZERO2SIX

Rwzero2six is een rapper die veel heeft samengewerkt met jongeren uit de groepering “1313”, een groepering uit de regio Arnhem die ook het een en ander heeft uitgebracht. Waar jullie “1313” van zouden kunnen herkennen is de rapgroep Wivvamillie die vooral rond 2016 veel tunes en clips hebben gedropt. Rwzero2six zijn bedoelingen met de verse was als volgt: “Ik weet hoe het is om niet te weten waar je heen wilt, die shit breekt je op. Ik heb het niet altijd even makkelijk gehad maar toch de keuze kunnen maken om serieus met mijn muziek en passie bezig te kunnen zijn in plaats van de domme dingen die ik vroeger deed”. Rwzero2six heeft al meerdere tunes gedropt en is dit jaar van plan om met een aantal nieuwe releases te komen!

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -