18.9 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

16-JARIGE MULTITALENT CHNZO DROPT ‘CASANOVA’

- Advertisement -
- Advertisement -

ZwareJongenZ Productions presents: Chnzo, een 16-jarige multitalent. We horen jullie al denken, multitalent? Ja, dit omdat hij een muzikale genie is. Chnzo kan naast het produceren en zingen en rappen ook Dj’en verschillende instrumenten bespelen en engineeren (mix en master). Dit allemaal op nationaal niveau.

Chnzo

‘DOM PERIGNON’ VAN QLAS EN BLACKA


De volgende grote single productie uit Chnzo zijn handen is de track ‘Dom perignon’ van Qlas en Blacka die morgen al uitkomt. Op de remix zullen o.a. Murda, Jonna Fraser en Henkie T. Daarnaast zal hij volgende week aanwezig zijn tijdens hun schrijverskamp.


CASANOVA


Zelf heeft hij niet stilgezeten en staan er al 3 video’s klaar voor publicatie. ‘Casanova’ is vorig jaar al geschoten op Curaçao en nu het zomer is is dit het perfecte moment om de track uit te brengen. In de video speelt Miss Teen Curaçao 2019 Tkeyah Eugenio en zien we natuurlijk mooie beelden van t eiland. Daarnaast komt er een remix samen met de heren van DXBT.  De track is geproduceerd door Chnzo zelf en gaat over Chnzo die een dame afpakt van een ‘Casanova’.- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -